2.186RON 1.934RON

HCL control lumini
[HCL41]

Acesta este un kit de start pentru controlul luminilor in casa dumneavoastra.
Contine controlerul (cu cel mai bun raport pret/facilitati) Home Center Lite de la Fibaro care va permite controlul luminilor prin smartphone , tableta sau PC prin aplicatii gratuite IOS si Android.
Interfata oferita de aplicatiile IOS si Android este exceptionala iar setarea sistemului utilizand PC-ul este o joaca pentru utilizatorul incepator de PC.
Scenariile oricat de complexe (inclusiv functie de vremea de afara - fara a avea senzori instalti afara) se pot crea doar utilizand mousul
Diferenta majora intre acest controler si fratele mai mare HC2 (si evident mai scump) este ca HCL nu permite scrierea de cod de comanda- ceea ce oricum nu este decat la indemana utilizatorilor cu experienta in programare.
Crearea de device-uri virtuale permite extinderea sistemului inclusiv prin crearea de telecomenzi virtuale pentru TV , AV ...
Kitul contine un minim de module pentru controlul diverselor tipuri de lumini ON/OFF (pentru becuri economice fluorescente sau orice alt tip de bec) , Variator pentru becuri care permit variatia intensitatii lumini (LED 220V , halogen , incandescent ).
Dupa ce v-ati familiarizat cu aceste module sistemul poate fi oricand extins cu oricate alte controale pentru lumini insa si cu module din celelalte categorii de genul climatizare , securitate , jaluzele , irigatii.

Contine :
Controler HCL un modul FGS221 switch dublu 2x1.5KW
un modul FGD211 dimmer universal 220V
un modul FGRGBW441 pentru controlul unei benzi LED RGBW 4 canale
Cadou senzor usa deschisa de la Fibaro
Comentarii
Producători
Căutare rapidă
 
Folosește cuvinte cheie pentru a găsi produsele.
Căutare avansată
Informații producători
Fibaro
Alți producatori
Limbi
romana English
Valute
osCommerce